Alles bij NN draait om één ding: zoveel mogelijk mensen helpen om een lang en gelukkig leven te leiden. Maar hoe kan ons leven eruitzien als we 100, 150, 200 jaar worden? Dat willen we graag van jou horen!

Wist je bijvoorbeeld dat sinds 1840 de levensverwachting elk jaar met 3 maanden gestegen is? En dat 1 op 2 kinderen die nu geboren worden waarschijnlijk 100 wordt? Het zijn maar enkele cijfers die de relevantie van ons Lager Leven Onderzoek onderstrepen. Maar dé vraag is: wat is jou mening over zo een lange toekomst?

Lees meer over het onderzoek!

Doe mee met het Langer Leven Onderzoek!

Hoe sta jij tegenover ouder worden? Ben je financieel voorbereid op extra jaren? Wat moet er anders, wat blijft er beter? Met ons Langer Leven Onderzoek willen we ontdekken hoe future proof de Belgen zijn. Dus of je vandaag al droomt van een mooie toekomst, of je net zorgen maakt over morgen: hoe kunnen we jou helpen bij een lang, gelukkig én gezond leven?

Geef je mening!

Waarom vinden we langer leven
belangrijk

 

Door onze stijgende levensverwachting leven we alsmaar langer. Maar dankzij de evolutie in de wetenschap en de gezondheidszorg kunnen we dat doen op een actieve manier. Hierdoor blijven we langer jong. En dat brengt heel wat mogelijkheden, maar ook uitdagingen met zich mee.


Lees meer

Langer leven: vier generaties aan het woord

zetel

 

Dat we allemaal langer gaan leven, dat staat vast. Maar voor jongeren is langer natuurlijk nog nét iets langer. Hoe kijken zij naar hun ontwikkeling? Hun relatie(s) en carrière(s)? En vooral: Zijn ze daar (financieel) op voorbereid? Voor krasse zeventigers is die laatste vraag dan weer erg concreet. Vier generaties denken na over langer leven en reageren op onze stellingen.

Lees meer

Over het burgeronderzoek

individuals general

Via dit grootschalig burgeronderzoek onderzoekt levensverzekeraar NN in welke mate de Belg en de maatschappij waarin we vandaag leven klaar zijn voor een lang(er) en gelukkig leven.


Lees meer

Langer en  gelukkig(er) leven

individual

De afgelopen jaren onderzochten we met de UGent wat ons gelukkig maakt en hoe we samen kunnen werken aan een gelukkig leven. Nu gaan we als beschermingsexpert nog een stapje verder en willen we nagaan of we klaar zijn voor een lang(er) en gelukkig leven.

Lees meer

 

Ook interessant voor jou

Ooit al gedacht aan een maandelijks extraatje? Wat zijn de mogelijkheden?

Hoera! We leven en werken steeds langer. Maar hou je dat ritme wel vol? Heb je af en toe niet eens zin om te ontsnappen aan de ratrace van het drukke leven?

Geniet dankzij een vastgoedproject vervroegd van jouw pensioenkapitaal

Dankzij jouw aanvullend pensioenplan kan je met een gerust hart op pensioen. Je moet echter wachten tot jouw pensioenleeftijd om te kunnen genieten van het gespaarde geld.

Zijn we te vastgeroest om te veranderen?

We houden niet van verandering en leiden ons leven het liefst volgens een traditioneel en vertrouwd patroon.