We leven met z’n allen almaar langer. Zo gaat ook onze traditionele levensloop, studeren-werken-rusten, grondig wijzigen. En dat heeft serieuze gevolgen. Voor jou, voor ons, voor de hele samenleving. 

Rest de vraag: ben jij er klaar voor? Zie je ‘t als ouder worden of langer jong blijven? Ben je financieel gereed voor extra jaren? Sta je sterk genoeg om gezond te blijven?

Bij NN helpen we je graag om je financieel, fysiek en mentaal voor te bereiden. Want langer leven is maar fijn, als je ook gezond en gelukkig kan zijn.

Wat voor langer-leven-type ben jij?

Een afwachter of net een pionier? Test of jij klaar bent om morgen anders te wonen, werken, leven. En krijg slimme tips. Voor een langer én gelukkig leven.
 

Start de test!
(max. 3 min)

Waarom vinden we langer leven belangrijk?

 
 
Onze levensverwachting stijgt. We leven langer en dankzij de evolutie in de wetenschap en de gezondheidszorg kan dat op een actieve manier. Zo blijven we langer jong. En dat brengt heel wat mogelijkheden, maar ook uitdagingen mee.
 

Langer zal je leven in de gloria!

individual

Extra zekerheid na je pensioen? Lifelong Income biedt je levenslang een gegarandeerd extra inkomen. Ideaal om gerust van je langer leven te genieten. Ontdek deze unieke oplossing van NN in detail en praat erover met je makelaar.
 

Ontdek vandaag de trends van morgen

nl

De toekomst op het vlak van langer leven? We brengen ze voor jou in kaart. Zowel fysiek als mentaal en financieel welzijn komen aan bod. Maak kennis met recente feiten, cijfers en de mening van experts in video’s, artikels, podcasts …

Ook interessant voor jou

Andrew J. Scott over Langer Leven

Naar aanleiding van onze burgerbevraging hadden we de eer om met Prof. Andrew J. Scott te praten.

Zorgeloos op pensioen gaan: hoe doe je dat?

We dromen met zijn allen van een financieel comfortabele oude dag. Nochtans is dat niet zo evident. 

Naar flexibelere invulling van onze loopbaan

"Leren-werken-pensioen". Een meer dynamische en flexibele benadering van onze loopbaan dringt zich op.