Jouw unieke leven verdient een persoonlijke aanpak. Daarom helpen we je graag een onafhankelijke makelaar te vinden in jouw buurt.

Je overweegt de aankoop van vastgoed of hebt renovatieplannen? Je wilt een nieuwe keuken of droomt van een vakantiewoning? Voor zelfstandigen biedt dit interessante mogelijkheden. Met een financiering vanuit je tweede pensioenpijler kan je sneller aan je pensioenkapitaal. En het wordt nog interessanter als je je pensioenverzekering combineert met een bulletkrediet.

Vastgoedfinanciering: hoe interessant is een voorschot op je pensioenverzekering?

Als zelfstandige een onroerend goed kopen of (ver)verbouwen? Dan kan je een voorschot opvragen van je tweede pijler pensioenverzekering (VAPZ, POZ, IPT of groepsverzekering). Een interessante optie: je geld is meteen beschikbaar tegen een beperkte rente én je geniet nu al van een deel van je pensioentegoed. Maak kennis met de mogelijkheden van je pensioenverzekering. 

Professional invest
gettyimages-906503752.jpg

Voordelig investeren in vastgoed met het bulletkrediet

Je bent zelfstandig bedrijfsleider en wil een vakantiehuis kopen of je gezinswoning (ver)bouwen? Overweeg dan zeker om een bulletkrediet met een Individuele PensioenToezegging te combineren. Jij betaalt enkel de intresten van het krediet. Het kapitaal van je lening wordt afgelost met je IPT, gefinancierd door je vennootschap. Ontdek hieronder of het bulletkrediet voor bedrijfsleiders voordelig is voor jou. 

De NN-oplossingen voor je vastgoed

Het bulletkrediet voor bedrijfsleiders: voordelig voor jou?

Bij dit bijzondere hypothecair krediet betaal je tijdens de looptijd alleen de interesten. Het kapitaal betaal je op de einddatum in 1 keer terug met het kapitaal uit je (pensioen)verzekeringscontract.

Vind een makelaar in je buurt

find a broker pane

Meer info over een overlijdensverzekering?
Andere vraag? Vind hier een onafhankelijke makelaar in jouw buurt.

Vind een makelaar