Jouw unieke leven verdient een persoonlijke aanpak. Daarom helpen we je graag een onafhankelijke makelaar te vinden in jouw buurt.

Met een overlijdensverzekering beperkt je niet het leed, maar wel de financiële gevolgen van een overlijden. Zo kan je zorgen voor een extra inkomen voor je nabestaanden en hun lasten verlichten via een schuldsaldoverzekering. Redenen genoeg om er alvast even bij stil te staan … en misschien ook het gesprek met je dierbaren aan te gaan.

Praat erover, beter vroeg dan (te) laat

Praten is belangrijk. Maar als het over de toekomst van je gezin gaat, zijn goed nadenken en luisteren net zo belangrijk. Stel je voor hoe het leven er na jou voor hen uitziet en informeer je over oplossingen, zoals een overlijdensverzekering. Luister ook naar hun wensen. En vooral, wacht niet te lang: wist je dat volgens onderzoek van NN slechts 43% er al over sprak met zijn dierbaren?

prive talk about it
prive assurance deces overlijdensverzekering

Wat moet je weten over de overlijdensverzekering?

Met deze verzekering bescherm je je nabestaanden tegen de financiële gevolgen van je overlijden. Jij kiest looptijd, verzekerd kapitaal en je premie. Zo kunnen zij alle kosten blijven betalen en hun levensstandaard bewaren. En zo’n verzekering heeft meer in petto … Ken je het verschil met een levensverzekering? Of wist je dat je als zelfstandige ook de continuïteit van je zaak kan verzekeren?

De overlijdensverzekering in een notendop

Een overlijdensverzekering kan nuttig zijn op heel wat momenten in je leven. Meer zelfs, ze maakt vaak het verschil tussen gemoedsrust en ernstige financiële problemen. Dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar wellicht hoor je het liever van Tine: een verhaal uit het leven gegrepen, met aangrijpende voorbeelden gebundeld in een whitepaper.

De NN-oplossingen voor je familie

De overlijdensverzekering: financiële gemoedsrust verzekerd

Met een overlijdensverzekering bied je je gezin financiële bescherming op maat. Want je kiest zelf het verzekerde kapitaal en de frequentie van je premies.

De schuldsaldoverzekering: verlost van de aflossing

Een schuldsaldoverzekering geeft zekerheid en flexibiliteit tegelijk: je spreidt je premies en optionele bescherming bij ziekte is mogelijk.
 

Bekijk ook onze oplossingen voor zelfstandigen

Ziekte, ongeval of overlijden? Voor zelfstandigen hebben we specifieke oplossingen om jou en je familie te beschermen tegen de financiële gevolgen.

Vind een makelaar in je buurt

find a broker pane

Meer info over een overlijdensverzekering?
Andere vraag? Vind hier een onafhankelijke makelaar in jouw buurt.

Vind een makelaar