Een overlijdensverzekering? Nuttig, je leven lang!

Ongetwijfeld heb je al gehoord van een levensverzekering. En al zeker over het belastingvoordeel dat zo'n verzekering oplevert. Overlijdensverzekeringen zijn veel minder bekend, hoewel het eigenlijk ook levensverzekeringen zijn. Is het omdat we niet graag over de dood praten?

Nochtans kan een overlijdensverzekering op heel wat momenten in je leven nuttig zijn. In deze whitepaper volg je de levenswandel van Tine, een jonge vrouw boordevol toekomstplannen. Aan de hand van haar levenswandel maak je kennis met de voordelen van een overlijdensverzekering. 

Download de whitepaper

Waarom een overlijdensverzekering bij NN?

Wereldwijde dekking voor alle doodsoorzaken

Whitepaper img 1

Overlijden door ziekte, ongeval of plotse dood. Uitgezonderd in landen met een gewapend conflict, wanneer je er als verzekerde heen reist.1

Een onmiddellijke bescherming

Whitepaper img 2

Je bent meteen gedekt, zelfs bij een overlijden de dag na het aanvaarden en afsluiten van je contract.2

Tot 2,5 miljoen (of meer) in geval van overlijden

Whitepaper img 3

NN kan je verzekeren voor een kapitaal van max. 2,5 miljoen euro. Voor hogere bedragen voorzien we unieke oplossingen.

Begunstigden beslissen vrij over kapitaal

Whitepaper img 4

Na een overlijden kunnen begunstigden het gestorte kapitaal vrij gebruiken. Dit geldt ook voor zakenpartners in het geval van een bedrijfsleiderverzekering.

Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Whitepaper img 5

Ook meer weten over onze overlijdensverzekering?

Maak gerust een afspaak bij een NN-makelaar in je buurt.

Vind een makelaar

Voetnoten

1. In het kader van de hoofdverzekering, zijn er enkele risico’s uitgesloten. In geval van : zelfdoding in het eerste jaar volgend op de onderschrijving van het contract,  opzettelijke daad, veroordeling of oorlogsdaad. Raadpleeg de algemene voorwaarden op www.nn.be om een overzicht te krijgen over alle uitgesloten risico’s of vraag gratis advies aan uw verzekeringsadviseur.

2. Met de bedrijfsleidersverzekering Scala Keyman, bent u verzekerd van zodra er een medisch akkoord is voor uw contract.