Particulieren

Jouw unieke leven, goed verzekerd door NN

Zelfstandigen

Oplossingen voor jouw persoonlijke situatie

Verzekerd via ING?

Je vindt alle info op de site van ING
 

Jouw geluk je leven lang - Votre bonheur toute votre vie

We leven altijd maar langer. En bij NN willen we je helpen om er een gelukkig en gezond leven van te maken. Vandaag en morgen. Door je financieel, mentaal en fysiek voor te bereiden, met naast innoverende productoplossingen ook unieke platformen.

Mentaal welzijn

Ons Nationaal Geluksonderzoek geeft inzicht in wat de Belg gelukkig maakt. En ondersteunt je meteen met tips en tools die je vindt op gelukkigebelgen.be.
     

Test hoe gelukkig jij bent

Financieel welzijn

Tevredenheid over de persoonlijke financiële situatie bepaalt sterk mee ons geluk. Daarom peilen we twee keer per jaar naar jouw financiële gemoedsrust.

Check onze Financiële Barometer

Fysiek welzijn

Wie beweegt, zit beter in zijn vel. Daarom willen we je op een fijne manier laten bewegen. Zie het als een training voor je langer en gelukkiger leven.

Vandaag al klaar om morgen
langer te leven?

Sta jij lichamelijk, geestelijk en financieel sterk voor extra jaren? Ontdek welk type je bent: scepticus, voorzichtige of pionier. En krijg slimme tips waarmee je gezond en gelukkig kan blijven.

Doe de langer-leven-test

Cake

nl

Blik op Langer Leven

Ga je ouder worden? Of net langer jong blijven? Je krijgt concrete tips en constructieve adviezen van kenners om je goed voor te bereiden op een langer leven. Fysiek, mentaal en fincancieel

Check het rapport 2021

Vind je makelaar

Broker Search
Ontvang persoonlijk advies over verzekeren en beleggen

Werkgevers

Employee Benefits
Een uitgebreid aanbod voor jouw medewerkers

Werken bij NN

Ontdek wat werken bij NN in de praktijk betekent