Wij beschermen jou en je familie, een leven lang.

Je familie komt op de eerste plaats. Natuurlijk wensen we je een zorgeloos parcours en een geweldige toekomst vol plannen. Hoe bescherm je jezelf tegen onvoorziene omstandigheden? Hoe kan je je plannen waarmaken na je pensionering? En hoe moet het verder als jij er niet meer bent? Tijd om even stil te staan bij je gezin, materiële bescherming, je opvolging en de opbouw van je reserves.

Focus op vandaag, maar denk zeker ook aan morgen

Hoe bescherm je je familie bij eventuele tegenslagen?
 

Hoe zorg je voor een extra inkomen na je pensionering?

Hoe bouw je een vermogen op voor je pensioen of project?
 

Hoe plan je vandaag je successie na je overlijden?
 

Hoe bescherm je je familie bij eventuele tegenslagen?

Niemand praat er graag over maar … laat is ooit te laat. En wat gebeurt er dan met je zaak, en nog belangrijker: je familie? Met een overlijdensverzekering bespaar je de nabestaanden zowel geld- als kopzorgen. Maar wist je dat ze meer in petto heeft en bovendien vaak goedkoper is dan je denkt?

Hoe zorg je voor een extra inkomen na je pensionering

We leven steeds langer. Dus moeten we ook langer rondkomen met het pensioenkapitaal dat we hebben opgebouwd. Zuinig omspringen met je reserves is één optie, ervoor kiezen om levenslang een extra inkomen per maand te ontvangen een andere. Dat kan op verschillende manieren, maar één ding hebben ze gemeen: ze maken dat de kloof met je laatste loon een flink stuk kleiner wordt.

Hoe bouw je een vermogen op voor je pensioen of project?

Concrete plannen of een appeltje voor de dorst? De eerste stap naar financiële gemoedsrust is een duidelijk financieel plan. Vervolgens zet je geregeld volgens je eigen mogelijkheden een bedrag opzij. Je kan sparen – bv. via een levensverzekering – of een beroep doen op een kei in beleggen. Of zelf je vermogen én fiscale voordelen vergroten, terwijl je een aanvullend pensioen opbouwt.

Hoe plan je vandaag je successie na je overlijden?

Vroeg of laat komt het moment waarop je afscheid neemt. Als je er op tijd over praat en stilstaat bij de successie, maak je de nalatenschap alvast een stukje makkelijker. Via bijvoorbeeld een schenking of een overlijdensverzekering kan je de erfbelastingen drukken. En met een levensverzekering zorg je dat je nabestaanden niet in de kou blijven staan. Meer tips?

Hoe vermijd je onverwachte kosten met onze schadeverzekeringen?

Een schade aan je woning of je wagen is altijd onverwacht. Bij NN begrijpen we dat dit vervelend is. Daarom stellen we alles in het werk om je zo snel mogelijk verder te helpen en maken zo je leven gemakkelijker.