Zelfstandige?

We kunnen samen heel wat ondernemen om je toekomst te verzekeren.

Ondernemen is vooruitkijken. Wil je morgen de vruchten plukken van je activiteiten, dan sta je vandaag al best stil bij je pensioen. En bescherm je jezelf tegen onverwachte tegenslagen. Ook een slimme financiering van je vastgoed kan extra zekerheid bieden. En wie neemt de zaken over als jij of een van je vennoten plots uitvalt?

Focus op je bedrijf, maar denk zeker ook aan deze zaken

Hoe bouw je aanvullend pensioenkapitaal op?

Hoe bescherm jij je tegen ziekte ongeval of erger?

Hoe financier je als zelfstandige je vastgoed?

Hoe verzeker je de continuïteit van je bedrijf?

Hoe bouw je een aanvullend pensioenkapitaal op?

Uitstappen maken, lekker uit eten, af en toe een guilty pleasure ... Wie leeft voor zijn zaak, haalt ook graag alles uit het leven. En je wil natuurlijk liefst dat dat zo blijft, zéker als je eindelijk tijd hebt om voluit te genieten. Maar om tijdens je pensioen je levensstandaard te behouden, zorg je best vandaag al voor een extra appeltje voor de dorst.

Pensioen kapitaal Professioneel
ziekte ongeval professional

Hoe bescherm jij je tegen ziekte, ongeval of erger?

Tegenslagen kunnen je activiteiten grondig verstoren. Zo hebben ziekte of een ongeval serieuze impact op je inkomsten om og maar te zwijgen van de impact van je overlijden op je gezin. Bescherm jezelf en je gezin met een verzekering gewaarborgd inkomen en een overlijdensverzekering.

Hoe financier je als zelfstandige je vastgoed?

Je huis verbouwen, een woning aankopen of investeren in een tweede verblijf? Met een voorschot op je pensioenverzekering of een bulletkrediet komt je droom sneller binnen handbereik. Benieuwd hoe dat werkt?

vastgoed financiering Professional
business continuity Professional

Hoe verzeker je de continuïteit van je bedrijf?

Niemand kan jou of je vennoot vervangen. Maar een bedrijfsleidersverzekering zorgt wél voor extra stabiliteit, als jullie de zaak bijvoorbeeld door ziekte of ongeval niet meer kunnen runnen. En stel dat je vennoot plots wegvalt ... Wie neemt dan de aandelen over?

Waarom kiezen ondernemers voor NN?

health gezondheid santé

NN koestert je gezondheid.

Aanvullende dekkingen
 

Als je gezondheid tegenzit, ben je kwetsbaar. Daarom biedt NN unieke, aanvullende dekkingen. Met deze oplossingen ben je niet alleen verzekerd tegen fysieke ziektes, maar geniet je evengoed extra mentale ondersteuning. Voor jou én je familie. Fijn weetje hierbij? Onze tarifering is veruit de beste van de markt.

branch 23 tak 23 invest

Bescherming op pensioenoplossingen in tak 23

Financiële zekerheid op elk moment van je leven

Je wilt financiële rust voor jezelf, je gezin, vermogen en bedrijf. NN heeft beschermings- en pensioenoplossingen in tak 23 die elke zorg uit handen nemen. Op die manier geniet iedereen zekerheid als je plots uit- of zelfs wegvalt. Wist je trouwens dat we ook groepsverzekeringen voor bedrijfsleiders aanbieden? En met oog voor fiscale optimalisatie handhaven we de omzet van je bedrijf én bieden bescherming voor je vennoten.

change verandering

Klaar voor verandering

Inspelen op trends, evoluties en wetgeving

Samen met jou spelen we doordacht in op maatschappelijke trends, evoluties en nieuwe wetgeving. Zo maakten we onlangs onze NN-makelaars wegwijs in de complexiteit van de gewijzigde 80% regel. En tegenwoordig voorzien we ook een breed aanbod preventieve wellbeing services, omdat we ons bewust zijn van het hoge aantal burn-outs bij zelfstandigen.

personal

Altijd een persoonlijke benadering 

Jouw lokale, onafhankelijke makelaar staat klaar

Je verlangt een partner die jou begrijpt en ondersteunt. Die elke fase van je persoonlijke en professionele leven juist aanvoelt. Goed nieuws: NN kent de leefwereld van zelfstandige bedrijfsleiders door en door. Het zit zelfs in ons DNA. Want we werken samen met onafhankelijke makelaars die zelf ook ervaringsdeskundigen zijn. Weet bovendien dat je altijd welkom bent op onze gemoedelijke klantenavonden waar we heel wat expertise delen.