Wist je dat …

Question

Voorkomen beter is dan genezen?

Je hoeft dus niet arbeidsongeschikt te zijn: maak preventief gebruik van onze services op het moment dat jij er behoefte aan hebt!

Book

Elke dag telt?

Aarzel dus niet om contact te nemen: enkele dagen later krijg je al een afspraak!

People

Ook je gezinsleden welkom zijn?

Ook zij kunnen gebruikmaken van onze diensten mochten ze daar behoefte aan hebben.

Forms

Dit een mooie
aanvulling is op je contract?

Zo kan je beschermd zijn bij arbeidsongeschiktheid en overlijden, maar helpen we je ook mentale problemen te voorkomen of aan te pakken.

Meer over Scala

Wat

Een gezonde geest in een gezonde business: samen zorgen we ervoor.

Ondernemen is vooruitkijken. En bij NN zijn zelfstandigen en ondernemers in goede handen: met tal van aangepaste producten verzekeren we het voortbestaan van je zaak, en zorgen we dat jij en je gezin over een vervangingsinkomen beschikken bij arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Ontdek Scala

Maar bijvoorbeeld ook stress en burn-out kunnen een aanslag op je geestelijke en emotionele gezondheid en die van je gezinsleden plegen. En omdat voorkomen beter is dan genezen, zijn er nu de NN Wellbeing Services bij je arbeidsongeschikheidsverzekering die je helpen om je mentaal welzijn te versterken en signalen preventief te herkennen. Hiervoor werkt NN samen met Workplace Options (WPO), een externe onafhankelijke professionele partner voor ondersteuning in alle discretie en anonimiteit.

WPO

NN WPO: Conseil - travailleurs indépendants

NN WPO: Counseling - Zelfstandigen

NN WPO: Conseil - travailleurs indépendants

NN WPO: Revive - Zelfstandigen

Diensten

Werk maken van je geestelijk welzijn?

De NN Wellbeing Services staan tot je dienst!

Een greep uit de NN Wellbeing Services:

Mindfullness

Mindfulness

Stress kan een ernstige negatieve invloed hebben op het welzijn en de productiviteit van mensen en ondernemingen. Het individueel begeleide mindfulnessprogramma Aware wordt specifiek afgestemd op jouw behoeften en helpt je in 6 sessies om:

  • Persoonlijke of werkgerelateerde stress te voorkomen
  • Aandachts- en concentratieproblemen aan te pakken
  • Te focussen op het nu en bewuster te leven Meer weten

 

Emotionele gezondheid

Emotionele gezondheid

Het team van Revive omvat counselors, life-coaches en work-lifeconsultants en richt zich onder andere op (het voorkomen van) burn-out. Via wekelijkse telefonische of video-afspraken krijg je psychologische ondersteuning waarna je hulpmiddelen krijgt aangereikt om vaardigheden te ontwikkelen zoals:

  • Grenzen stellen
  • Balans tussen werk en privéleven verbeteren
  • Ontspanningsstrategieën toepassen

life-coaching

Life-coaching & face to face counselingsessie

Gecertificeerde life-coaches bieden jou en je gezin een luisterend oor voor zowel werk- als privégerelateerde vragen en zo helpen we je op weg naar een gezond en gelukkig leven.

 

Klinische hulplijn

Psycholoog aan de lijn

De klok rond en zeven dagen op zeven kan je bij de NN Wellbeing Services terecht voor onmiddellijke ondersteuning: na het eerste klinische intakegesprek worden vervolgsessies ingepland in functie van jouw specifieke hulpvraag. Zowel voor ondersteuning bij dagelijkse beslommeringen en kopzorgen, als voor begeleiding in het kader van privé of werkgerelateerde problemen staan er ervaren teams voor je klaar. 

 

managementhulp

Hulp bij het aansturen van jouw personeel

Peoplemanagement is een vak apart. En in kritieke situaties wordt het soms specialistenwerk. Dat kan gaan om conflicten binnen het team, problemen als druggebruik … Maar ook positieve elementen zoals het opbouwen van een goed presterend team. Je persoonlijke Manager Assist staat in al deze gevallen klaar met deskundig advies en helpt je:

  • Herkennen: verminderde prestaties, fysieke en emotionele veranderingen …
  • Evalueren: plannen en voorbereiden van feedback, omgaan met reacties van medewerkers …
  • Reageren: hoe moet je communiceren, luisteren en actie ondernemen?

 

iconnectyou

iConnectYou

Met de iConnectYou-app kan je via telefoon, chat of videocall steeds terecht bij je counselor of coach. Maar je hebt ook toegang tot een volledige bibliotheek met interessante artikelen over mentaal en emotioneel welzijn. Kortom: alles om jou instant hulp te bieden, en zo (ook) de persoonlijke en bedrijfsprestaties te verbeteren.

 

Voorwaarden <br><br> Mentaal welzijn voor zelfstandigen: inbegrepen in je contract!

mentaal welzijn

Ben je zelfstandige? En heb je een NN Scala-contract met een vervangingsinkomen bij arbeidsongeschiktheid afgesloten na 04/09/2022? Dan kan je automatisch gebruikmaken van de NN Wellbeing Services: gebruik de NN Wellbeing Services-code die je vindt in je verzekeringscontract om van deze services te kunnen genieten.

Naar de website

Contacteren

Eerste hulp bij mentale problemen? Wij staan dag en nacht voor je klaar!

Voorkomen is beter dan genezen. Maar ook bij acute mentale problemen kan je rekenen op ons! Neem dan in alle discretie contact op voor onze NN Wellbeing Services op de manier die jij wil:

Frame66

Frame109

Frame110

Bij contactname hou je je NN Wellbeing Services-code en je polisnummer alvast bij de hand zodat je meteen verder geholpen wordt! Je ontvangt je codes bij de onderschrijving van het contract.

Naar de website!