Jouw unieke leven verdient een persoonlijke aanpak. Daarom helpen we je graag een onafhankelijke makelaar te vinden in jouw buurt.

Een langdurige ziekte of spijtig ongeval heeft niet alleen lichamelijke en geestelijke gevolgen. Voor jezelf, maar ook voor je gezin en bedrijf, is de financiële impact soms groot. Een gewaarborgd inkomen bespaart je dan alvast financiële kopzorgen. Denk ook aan een ongevallenverzekering en zelfs een overlijdensdekking. Zo blijft niemand in de kou staan.

Ziekte, ongeval of overlijden? Bespaar de financiële gevolgen voor je bedrijf

Niemand is immuun voor ziekte en ongevallen. Naast de impact voor jezelf en gezin, zijn de financiële gevolgen voor je bedrijf vaak extra groot. Gelukkig kan je jouw bedrijf bij zo’n tegenslag verzekeren, of je indekken tegen de gevolgen van een vennoot die plots wegvalt.

ziekte ongeval professional
gewin bedrijfleider

Het gewaarborgd inkomen: doel, premies en voordelen.

Een verzekering gewaarborgd inkomen biedt je een inkomensgarantie als je voor langere tijd arbeidsongeschikt bent. Jij kiest flexibel je formule, en afhankelijk van de graad van arbeidsongeschiktheid ontvang je een rente. Die dicht de kloof tussen je uitkering van de overheid en je nettoloon. Ontdek deze én andere oplossingen voor financiële gemoedsrust bij jou en je familie.

 

Je gezin zekerheid geven als jij er niet meer bent?

Niemand praat er graag over, maar laat is ooit te laat. Heb je niets geregeld, dan krijgen je dierbaren bovenop de emotionele klap een financieel verlies te verwerken. Voeg daarom een overlijdensdekking toe aan je VAPZ of IPT. Gebeurt er iets, dan blijft de levenskwaliteit van je gezin gegarandeerd. Bekijk hieronder hoe je je naasten beschermt na je overlijden.

Philippe bart

De NN-oplossingen om je te beschermen

Inkomensbescherming bij ziekte of ongeval

Met een uitkering in geval van invaliditeit zorg je voor financieel welzijn. Daarnaast krijg je toegang tot extra dekkingen bovenop je contract die je welzijn verhogen.

NN Wellbeing Services voor jou en je gezin

Voorkomen is beter dan genezen. De NN Wellbeing Services helpen om de geestelijke gezondheid van jou en je gezin te verbeteren en burn-out tijdig aan te pakken. 

Bekijk ook hoe je familie te beschermen na overlijden

Kies het kapitaal dat je wil verzekeren, de duurtijd van je dekking, de frequentie van je premies … Een overlijdensverzekering is flexibel en bespaart je naasten alvast financiële zorgen. 

Bescherm de stabiliteit van je zaak

Val jij of een andere sleutelfiguur plots weg door arbeidsongeschiktheid of overlijden? Dan blijven de financiële gevolgen beperkt: de omzet wordt gedekt.  Bovendien hebben we een unieke optie om het aandeelhouderschap onder vennoten te beschermen.

Vind een makelaar in je buurt

find a broker pane

Meer info over een overlijdensverzekering?
Andere vraag? Vind hier een onafhankelijke makelaar in jouw buurt.

Vind een makelaar

Ook interessant voor jou

Bescherming van je gezinsinkomen is geen luxe!

Je vraagt je misschien af wat er waardevoller is dan je auto of je huis? Het is nochtans eenvoudig: het is datgene dat ervoor zorgt dat jij je die auto en dat huis kunt veroorloven: je gezinsinkomen!


 

 

Whitepaper: Lees het verhaal van Tine & Julie

Een overlijdensverzekering kan op heel wat momenten in je leven nuttig zijn. In deze whitepaper volg je de levenswandel van Tine, een jonge vrouw boordevol toekomstplannen. Aan de hand van haar levenswandel maak je kennis met de voordelen van een overlijdensverzekering.


 

Hoe bescherm je jezelf als zelfstandige? Ontdek hier meer!

Ook al worden er inspanningen geleverd om het sociale statuut van zelfstandigen op te waarderen, toch doe je er goed aan om de nodige voorzorgen te nemen. Zo kan je via verschillende verzekeringsoplossingen jezelf en jouw gezin beschermen tegen de financiële gevolgen van een langdurige ziekte of een overlijden.