We leven met z’n allen almaar langer. Zo gaat ook onze traditionele levensloop, studeren-werken-rusten, grondig wijzigen. En dat heeft serieuze gevolgen. Voor jou, voor ons, voor de hele samenleving. 

Rest de vraag: ben jij er klaar voor? Zie je ‘t als ouder worden of langer jong blijven? Ben je financieel gereed voor extra jaren? Sta je sterk genoeg om gezond te blijven?

Bij NN helpen we je graag om je financieel, fysiek en mentaal voor te bereiden. Want langer leven is maar fijn, als je ook gezond en gelukkig kan zijn.

Wat voor langer-leven-type ben jij?

Een afwachter of net een pionier? Test of jij klaar bent om morgen anders te wonen, werken, leven. En krijg slimme tips. Voor een langer én gelukkig leven.
 

Start de test!
(max. 3 min)

We gaan langer leven. Maar ben jij klaar voor extra jaren?

Voelt het als ouder worden of langer jong blijven? Sta je fysiek en mentaal sterk genoeg? Ben je financieel gereed? NN helpt je om je voor te bereiden. Want langer leven is maar fijn, als je ook gezond en gelukkig kan zijn. Doe meteen onze test. En ontdek in 3 minuten wat voor langer-leven-type jij bent.

Ontdek vandaag de blik op langer leven

De toekomst op het vlak van langer leven? We brengen ze voor jou in kaart. Zowel fysiek als mentaal en financieel welzijn komen aan bod. Maak kennis met recente feiten, cijfers en de mening van experts in video's, artikels, podcasts ...

Check het rapport 2021

Trenrapport 1