Hoe lang leef jij nog gelukkig?

We dromen allemaal van een lang en gelukkig leven. Maar wordt jouw pensioen een sprookje? Of zie jij je oude dag wat somber in? Feit is dat onze levensverwachting stijgt. Da’s fijn, als je ook gelukkig kan zijn. En dat start met een goede gezondheid én financiële gemoedsrust. Omdat je wettelijk pensioen wellicht niet zal volstaan, bereid je je best nu al voor. Pensioenexpert NN zet je op weg.

Doe de test & krijg als cadeau ons e-sprookjesboek “En ze leefden nog lang en gelukkig?”

Er was eens... een uniek sprookjesboek!

Elk sprookje eindigt met ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Maar hoe lang en gelukkig is dat? In ons sprookjesboek zetten 3 schrijvers je aan het denken. Investeert Sneeuwwitje haar pensioen in een failliete herberg? Moet de kasteeltoren gerenoveerd? Laat de prins Doornroosje na 40 jaar in de steek?

 

 

Zal jij rondkomen met je wettelijk pensioen?

Waarschijnlijk niet. Het pensioen dat je van de overheid krijgt, ligt een stuk lager dan je laatste loon. Te weinig dus om je levensstijl te behouden. Daarom denk je beter vandaag al aan morgen. Zelf aan de slag met je pensioenplanning?

 

Check welk bedrag je nodig hebt met onze handige tool

Lang zal je leven in de gloria!

Extra inkomen na je pensioen? Met Lifelong Income ontvang je levenslang elke maand een gegarandeerde rente. Die zelfs alleen maar kan stijgen! Ben je ouder dan 50 en wil je met een gerust hart van je oude dag genieten? Doe je voordeel met het meest innovatieve levensverzekeringsproduct, bekroond met de DECAVI-trofee 2019.

Doe je voordeel met Lifelong Income