Hoe lang leef jij nog lang & gelukkig?

NN Sprookjesboek

Net als Assepoester of prins charming willen we allemaal zo lang mogelijk gezond en gelukkig leven. Maar ziet de toekomst er wel zo rooskleurig uit? Wat met het lage wettelijke pensioen? Met ons sprookjesboek ‘En ze leefden nog lang en gelukkig?’ zetten we je op een ontspannende manier aan het denken over later.

Elk sprookje eindigt met de woorden “en ze leefden nog lang en gelukkig.” Voor kinderen een geruststellende gedachte. Maar wie ouder wordt, ontdekt dat de koers van het leven niet vastligt na de huwelijksnacht in het kasteel. Misschien duiken er in het hoogste torenkamertje grote renovatiekosten op. Met een rugoperatie voor de prins als gevolg, en een schatkist die toch niet zo bodemloos blijkt als gedacht…

Bert Kruismans, Guido Eekhaut en Isabelle Wéry lieten hun creativiteit de vrije loop en bedachten de verdere levensloop van Assepoester, Sneeuwwitje en Doornroosje. Welke keuzes zullen zij maken in het vervolg van hun leven?

Zin gekregen om te lezen?

Het boek is vanaf nu te koop in de Standaard Boekhandel, Fnac ... en op bol.com. Van 29/10 t.e.m. 11/11/2019 is het ook verkrijgbaar op de stand van Uitgeverij Vrijdag op de Boekenbeurs.

Of ontdek jouw pensioenprofiel op nn.be/leef-lang-en-gelukkig en ontvang gratis je digitaal exemplaar.

En hoe lang leef jij nog lang en gelukkig?

Met andere woorden: hoe wil jij leven na je pensioen? Hoe stel je vandaag je toekomstige comfort veilig? En hoe heb je controle over je pensioen, zodat je levenslang zorgeloos geniet?

De levensverwachting blijft stijgen in ons land. En dat roept bij velen vragen op.

Met NN Lifelong Income ga je voor een zorgeloze toekomst: want dit is een levensverzekering die levenslang een aanvullend inkomen garandeert. Of je nu 80 wordt, of 100. Dankzij deze rente kan je je toekomstdromen realiseren, en indien nodig de zorg krijgen die je verdient*.

Meer over NN Lifelong Income 

*De rente is afkomstig uit een eigen investering van minimum € 50.000. Het bedrag van de investering en de leeftijd bij het intekenen bepalen het bedrag van de rente. Hoe ouder je bent, hoe hoger het bedrag.

 

Luister hier alvast een stukje mee!