Dat we allemaal langer gaan leven, dat staat vast. Maar voor jongeren is langer natuurlijk nog nét iets langer. Hoe kijken zij naar hun ontwikkeling? Hun relatie(s) en carrière(s)? En vooral: Zijn ze daar (financieel) op voorbereid? Voor krasse zeventigers is die laatste vraag dan weer erg concreet. Vier generaties denken na over langer leven en reageren op onze stellingen.

 

Bekijk de video’s

Doe mee met het Langer Leven Onderzoek!

We gaan langer leven. En da's fijn, als je gezond en gelukkig kan zijn. Sta jij fysiek, mentaal en financieel sterk genoeg voor extra jaren? Scepticus of pionier, ontdek wat voor langer-leven-type jij bent. 

Ben jij vandaag al klaar om 100 of 125 te worden?

Doe de zelftest

Ben jij vandaag al klaar om 100 of 125 te worden?

Doe de zelftest

Waarom vinden we langer leven belangrijk

 

Door onze stijgende levensverwachting leven we alsmaar langer. Maar dankzij de evolutie in de wetenschap en de gezondheidszorg kunnen we dat doen op een actieve manier. Hierdoor blijven we langer jong. En dat brengt heel wat mogelijkheden, maar ook uitdagingen met zich mee.

Lees meer

Over het burgeronderzoek

nnaspectratio2

 

Via dit grootschalig burgeronderzoek onderzoekt levensverzekeraar NN in welke mate de Belg en de maatschappij waarin we vandaag leven klaar zijn voor een lang(er) en gelukkig leven.

Lees meer