Zelftest: Langer leven

Voelt het als ouder worden of langer jong blijven? Sta je fysiek en mentaal sterk genoeg? Ben je financieel gereed? NN helpt je om je voor te bereiden. Want langer leven is maar fijn, als je ook gezond en gelukkig kan zijn. Doe meteen onze test. En ontdek in 3 minuten wat voor langer-leven-type jij bent.

Leeftijdsmeter

leeftijdsmeter
Een lang en gelukkig leven heb je voor een stuk zelf in handen. Want zowel je geluk als je gezondheid is voor een groot deel maakbaar. Bepaalde gezondheidsgedragingen zorgen er dan ook voor dat jij je gezonder én gelukkiger voelt. Ben je zelf benieuwd naar jouw biologische leeftijd?

Geluk-o-meter

geluk-o-meter
Zowat de helft van de Belgen is gelukkig. En jij? Onze Geluk-O-Meter zoekt uit hoe gelukkig jij bent en welke aspecten jouw geluk bepalen. Bezoek nadien onze Geluksblog. Die staat boordevol tips voor een gelukkiger leven!

Geluk-o-Meter: Ondernemers

home
Hoe gelukkig voel jij je in’t algemeen? Je kan het hier zelf testen. Je ontdekt meteen ook in detail hoe het zit met je zakelijke en persoonlijke relaties, je gezondheid, je werkomgeving. En wat de invloed is van je persoonlijkheid en je status als zelfstandige. Meer nog: je kan je meteen vergelijken met je collega-ondernemers.

Financiële gemoedsrust barometer

financiele gemoedsrust
Bereken je financiële gemoedsrustscore hier en vergelijk je score met de score van de doorsnee Belg. Je krijgt meteen ook slimme tips van onze experts, die je bezorgdheid wat wegnemen, of je nog meer vertrouwen geven.