Hoe gerust ben jij in je financiële toekomst?

Er bestaat een direct verband tussen je geluk en twee belangrijke factoren. Ben je tevreden met je financiële situatie, dan boost dat je geluk. Daarnaast speelt ook je gemoedsrust een grote rol: hoe geruster jij je voelt over je toekomst, hoe groter je kans op geluk. De combinatie van beide is dus cruciaal: hoe zit het met jouw financiële gemoedsrust? Bereken je financiële gemoedsrustscore hier en vergelijk je score met de doorsnee Belg. Je krijgt meteen ook slimme tips van onze experts. Die je bezorgdheid wat wegnemen, of je nog meer vertrouwen geven.

Bereken jouw Financiële Gemoedsrust

Zie jij je geldzaken en de toekomst wat somber in? Maak je je weinig zorgen? Of slaap je zelfs op je 2 oren?

Doe de test

Heb jij al een financieel plan?

Feit: mensen met een plan dat ze ook volgen, zijn geruster over hun financiële toekomst. Onze experts zetten je graag op weg. Ze houden rekening met wat jij wil en kan. Het resultaat? Een spaar- of beleggingsplan dat net zo uniek is als jij.

Ontdek het hier

Verzeker ook de toekomst van je gezin

Je financiële gemoedsrust gaat vast verder dan jezelf. Want het leven gaat voort als jij of je partner overlijden. Zowel voor je familie als je zaak. Ontdek de oplossingen waarmee je hen alvast de geldzorgen bespaart als jij er niet meer bent.

Ontdek onze beschermingen bij overlijden

barometer

Belg niet voorbereid op financiële crisis

We peilden naar de financiële gemoedsrust bij 2000 Belgen. Wat bleek? We zijn niet voorbereid op een nieuwe financiële crisis: de meesten hebben te weinig spaarreserves en slechts 30% heeft een financieel plan. Toch maakt de doorsnee Belg zich tijdens de lockdown minder zorgen dan ervoor ...

Benieuwd naar meer merkwaardige resultaten en info over onze financiële barometer?

Ontdek meer