Onze producten

Verzekeringen

Voor particulieren

We bieden oplossingen aan voor elke levensfase. Zo kun je je bij NN onder meer beschermen tegen blijvende arbeidsongeschiktheid. Of je kunt via een overlijdensverzekering je nabestaanden behoeden voor een financiële kater. Je droomhuis kopen wordt een stuk evidenter met onze schuldsaldoverzekering hypothecair krediet.

Al meer dan 1,4 miljoen mensen zijn vandaag veilig verzekerd bij ons.

Ontdek al onze producten voor particulieren

Voor zelfstandigen en bedrijven

We zijn er ook voor zelfstandigen en bedrijven. Hoe je gezin of zakenpartner(s) optimaal beschermen? Een woning kopen en pas op de vervaldag van het krediet het kapitaal betalen? Als werkgever een solide groepsverzekering of interessant bonusplan aanbieden aan je medewerkers? De experten van NN werken altijd een gepaste oplossing uit.

Ontdek al onze producten voor zelfstandigen en bedrijven

Pensioen

Voor wie ver van zijn pensioen staat

Zal ik genoeg pensioen ontvangen om comfortabel van mijn oude dag te genieten? Alsmaar meer jongeren stellen zich luidop die vraag. En terecht! De wettelijke pensioenen in België zijn vaak ontoereikend. Zeker voor particulieren en zelfstandigen. Daarom is het goed om vandaag al te sparen voor later. NN helpt je daarbij met een pensioenspaarverzekering of beleggingsverzekering.

Lees ons dossier over de Belg en zijn pensioen

Voor wie al met pensioen is

Ook wie vandaag al (bijna) gepensioneerd is, laten we niet in de kou staan. Gemiddeld leeft de Belg nog 23 jaar na zijn pensionering. Dan is het een geruststelling om ook nog na je 65ste te beschikken over een extra inkomen. Met ons product Lifelong Income geniet je namelijk een levenslange rente als aanvullend inkomen.

Ontdek onze pensioenspaarproducten voor particulieren

Ontdek onze pensioenspaarproducten voor zelfstandigen

Sparen en beleggen

Al met een klein maandelijks bedrag kun je sparen voor een mooie som voor jezelf, je kinderen of kleinkinderen. Je bepaalt daarbij zelf hoeveel risico je wil nemen.

Met een Tak 23-beleggingsverzekering kies je voor een variabel rendement. Daarbij heb je de keuze uit zowel fiscale (langetermijnsparen, pensioensparen) als niet-fiscale formules. Daarnaast bieden we ook een Tak 21-spaarverzekering aan.

Ontdek onze spaar- en beleggingsproducten

Onze distributiepartners

We bieden onze producten aan via verschillende kanalen.

Ontdek onze distributiekanalen