Om je klanten de beste service te bieden, is het belangrijk dat je mee bent met de laatste ontwikkelingen in verzekeringen, beleggingen en kredieten. De online opleidingen en webinars van NN Academy helpen je om de vinger aan de pols te houden. Mooi meegenomen: voor de meeste verzamel je zelfs bijscholingspunten.

In het aanbod vind je zeker en vast een expert die je nóg meer kan leren over de onderwerpen die je interesseren. Ook als je één van onze boeiende live-sessies hebt gemist, kan je deze on demand herbekijken. Benieuwd?

Specialisten in de kijker

Natuurlijk wil je nóg beter worden als je een webinar of opleiding volgt. Daarom laten we alleen specialisten aan het woord. Allemaal professionals met een diepgaande kennis van zaken, of ze nu bij NN of voor onze partners werken. We stellen deze graag al eens aan je voor:

 

nn_invest_day.png

Internationale experten

Internationale experten van 6 gerenommeerde beleggingshuizen gaan in discussie tijdens het NN Invest Day. Je verrijkt je kennis tijdens het Fondsendebat. Ideaal om in woelige economische tijden je klanten beter te adviseren over beleggen voor hun lang en gelukkig leven. Maar ook over slimme oplossingen om te sparen voor hun pensioen in de 2de, 3de en 4de pijler.

anna_smets.jpg

Anna Smets

Dir. Business Solutions WPO

Workplace Options is een internationaal bedrijf dat mentale gezondheidsdiensten aanbiedt. NN en WPO werken samen door de NN Wellbeing Services aan te bieden aan zelfstandige klanten.

pascal_paepen.jpg

Pascal Paepen

Professor Bank & Beurs aan de KU Leuven en lector aan de Thomas More Hogeschool

Pascal Paepen is professor Bank & Beurs aan de KU Leuven en lector aan de Thomas More Hogeschool. Voordien was hij zakenbankier in de Londense City en presenteerde hij dagelijks een financiële rubriek op Radio1.

 

bart chiau horizontal

Bart Chiau

Senior expert erfrecht & successieplanning bij NN en professor aan de UGent.

Meer weten over fiscaliteit, sociale zekerheid, verzekeringen, erfrecht en vermogens- en successiplanning? Bart Chiau is dé expert, en deelt al z'n kennis bij NN Academy.

Michaël Van Droogenbroeck

Michaël Van Droogenbroeck

Auteur-journalist-kenner Michaël Van Droogenbroeck bevestigt jouw meerwaarde als makelaar. Zo ben je adviseur en vertrouwenspersoon tijdens de 3 levenshelften van je klant.

evert_van_meeuwen.jpg

Evert Van Meeuwen

Evert Van Meeuwen is Portfolio Manager bij NN Insurance Belgium nv, verantwoordelijk voor het Portfolio Management van tak 23. Sinds 2006 heeft hij als investerings- en financieel analist gewerkt bij o.a. BNP Paribas en de Europese Commissie en als Portfolio Manager in verzekeringen.

Meer specialisten

Wil je meer te weten komen over een bepaald onderwerp?

Verschillende professoren, verzekeringsspecialisten en kredietexperts leren je alles over hun vakgebied.
 

Ontdek alle specialisaties bij NN Academy

calendar.png Komende webinars!

Noteer alvast de komende webinars in je agenda! Uitnodigingen worden meestal 1 maand op voorhand verstuurd. Krijg je geen uitnodiging? Stuur een mailtje naar marketing@nn.be en we sturen je een persoonlijke uitnodiging.

Maak kennis met onze partners

We zoeken onze partners zorgvuldig uit. Op die manier brengen we verschillende specialiteiten bij elkaar, en kan jij je horizon blijven verbreden.

BlackRock
capital_group_companies.jpg
Carmignac logo
dnca.png
Fenthum logo
fidelity logo.png
flossbach logo.png
fundsforgood logo.png
goldman_sachs logo.png
jp_morgan logo.png
mglogo.jpg
nordea_asset_management_logo.png
pictet logo.png
rotschild_logo.png
schroders_logo.png
Threadneedle_logo
triodos_logo.png

Veelgestelde vragen

Heb je een technisch probleem, of is er iets niet helemaal duidelijk? Grote kans dat je hier het antwoord vind.

Hoe volg ik een opleiding of webinar?

Heel eenvoudig: klik hierboven op ‘Bekijk alle opleidingen en webinars’ en kies de opleiding die je wil volgen. Je start automatisch nadat je enkele gegevens hebt ingevuld. Let er ook op dat je de juiste gegevens (voornaam, naam, e-mail en ID) hebt ingevuld, zoals die bij NN bekend zijn. Bovendien moet je minstens twee derde van de video hebben bekeken, én de poll-vragen hebben beantwoord.

Wat kan ik doen als er een probleem is met de video?

Kijk eerst na of er een algemeen probleem is. Krijg je daar de melding ‘Everything is working fine’? Dan vind je op diezelfde pagina mogelijke oplossingen voor het apparaat waarmee en de browser waarin je de video wil bekijken.

Wat als ik de presentatie niet zie?

Om de presentatie te kunnen zien, moet je ingelogd zijn.

Waar vind ik mijn ID-code?

Bij het inloggen op een webinar wordt naar jouw ID-code gevraagd.
Je ID-code is een uniek nummer dat vermeld staat in de NN Highlights die je elke donderdag ontvangt.

Vind je deze code niet terug? Stuur dan een e-mail naar Broker Care Center (brokercare@nn.be).

Wanneer krijg ik mijn bijscholingsattest?

Binnen de 6 weken na de opleiding krijg je jouw bijscholingsattest per mail opgestuurd. Je vindt het dan ook in je NN Broker Portal, onder My Events and Trainings.

Waar vind ik mijn bijscholingsattest?

Na de opleiding krijg je jouw bijscholingsattest per mail opgestuurd. Je vindt het dan ook in je NN Broker Portal, onder onder ‘Mijn Afgelopen Evenementen & Opleidingen’ in de rubriek ‘My Events & Training’.

Hoe kan het dat ik mijn bijscholingsattest niet heb ontvangen?

Gelieve hiervoor contact op te nemen met marketing@nn.be. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

Het antwoord toch niet gevonden? Stuur dan gerust een mailtje naar marketing@nn.be.

 

 

*Disclaimer: Alle content onder NN Academy is enkel bestemd voor tussenpersonen in verzekeringen en/of kredieten en is niet bestemd voor (potentiële) klanten.

Het vormt in geen geval een advies in verzekeringen/krediet. Deze opleidingen zijn geen contractuele verbintenissen van NN Insurance Belgium nv. Deze gegevens worden uitsluitend ter informatie verstrekt, zodat de kijker/lezer er geen enkel recht aan kan ontlenen, noch voordeel uit kan halen