NN Belgium versterkt Management Team met nieuwe COO en CIO

01/09/2015

Vanaf vandaag wordt het Management Team van verzekeraar NN Belgium versterkt door Marianne Thijssen (Operations) en Martin Horcicka (IT & Change).

Vandaag vervoegen twee nieuwe leden het Management Team van verzekeraar NN Belgium:

Marianne Thijssen wordt verantwoordelijk voor Operations (COO).

Marianne is al bijna 16 jaar actief binnen NN Group waarbij ze lijn management en staf functies binnen Operations, IT, Marketing en Human Resources bekleedde. In haar laatste rol was ze Executive Project Manager voor de Centrale IT Organisatie van NN Group waar ze verantwoordelijk was voor de ondersteuning van de Global CIO met operationele en strategische initiatieven.

Martin Horcicka wordt verantwoordelijk voor IT & Change (CIO).

Martin was sinds 2012 als Chief Operating Officer verantwoordelijk voor Operations, IT en de Project Management Office van de Tsjechische en Slowaakse NN-activiteiten. Daarvoor heeft Martin 12 jaar bij Vodafone Tsjechië gewerkt.

NN Belgium is het verzekeringsbedrijf ontstaan uit de groep ING. NN biedt schadeverzekeringen (auto en woning) en levensverzekeringen aan en onderscheidt zich door de nadruk op eenvoud, transparantie en een uitstekende klantervaring. Met de komst van Marianne Thijssen en Martin Horcicka bouwt NN Belgium met sterke focus verder aan haar strategie van klantgerichtheid.

Marianne Thijssen en Martin Horcicka volgen Ed Spelier op die per 1 oktober 2015 als Senior Manager bij NN Pensioen (Nederland) aan de slag gaat.