Onze waarden

Bij NN helpen wij mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. Om dit vorm te geven, baseren wij onze activiteiten op drie waarden:

care

We stellen mensen in staat om het beste uit zichzelf te halen. We hebben respect voor elkaar en voor de wereld waarin wij leven.

clear

We communiceren proactief en eerlijk. We zijn toegankelijk en open.

commit

We handelen integer. We doen zaken met het oog op de toekomst.

Deze waarden geven uitdrukking aan datgene wat wij koesteren, waarin wij geloven en waarnaar wij streven. Ze bieden ons houvast, brengen ons samen en inspireren ons.

Door naar onze waarden te handelen, kunnen wij de belangen van onze stakeholders zorgvuldig afwegen. Dit zijn onze klanten, die het uitgangspunt vormen bij alles wat wij doen. Onze collega’s, die de ambities realiseren die wij met elkaar voor ogen hebben. Onze aandeelhouders, die in ons bedrijf beleggen. De samenlevingen, waarin wij werken en leven. Onze zakelijke relaties, met wie wij samenwerken. En de toezichthouders, waarmee wij een constructieve dialoog voeren.

Bij NN zijn we allemaal verantwoordelijk voor het naleven van onze waarden en wordt verwacht dat we hier verantwoording over afleggen. Deze waarden zijn bepalend voor ons gedrag, geven richting aan onze beslissingen en helpen ons om waarde te creëren voor de lange termijn. Ze inspireren om ons voortdurend af te vragen of datgene wat wij doen verantwoord is, voor onze klanten en andere stakeholders.

Een vraag over onze waarden? Contacteer ons via livingourvalues@nn-group.com.

Our values

Ontdek onze waarden in detail.