NN Insurance Belgium: jouw beschermingsexpert voor een lang en gelukkig leven

Een solide verzekeraar die behoort tot een sterke, internationale groep

NN Belgium telt 1,4 miljoen klanten in België. We behoren tot NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een uitstekende kapitaalspositie. Onze wortels gaan terug tot De Vaderlandsche, en ons recentere verleden delen we met ING.

Onze ambitie: als beschermingsexpert duurzaam groeien

Hoe verschillend en uniek mensen ook zijn, iedereen streeft naar een lang en gelukkig leven. Wij helpen mensen dan ook zorgen  voor wat zij echt belangrijk vinden in het leven. We beschermen onze klanten als levensverzekeraar met sterke productoplossingen op vlak van bescherming (overlijden, invaliditeit) en pensioenen (tak23). En we ondersteunen alle Belgen in hun streven naar geluk. Want een lang leven is maar waardevol, als het ook een gelukkig leven is.

Onze focus

  • Bij ons draait het om de klant. We bieden innovatieve oplossingen over de levenscyclus heen, op maat van elke klant en aan competitieve prijzen. We verbeteren de klantervaring met digitalisatie als belangrijkste drijfveer.
     
  • Makelaar en bank zijn onze sleutelpartners. We ondersteunen onze distributiepartners maximaal bij een vlotte dienstverlening aan de klant, via gerichte support en toegewijde service teams. Onze makelaars kunnen samen met ons groeien en worden aantrekkelijk vergoed.
     
  • Onze ambitieuze en betrokken collega’s doen het bedrijf schitteren. We stimuleren het ondernemerschap van onze medewerkers en geven hen alle ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen. Zo maken we samen werk van hun inzetbaarheid in een wereld in verandering.
     
  • We leiden en inspireren het debat rond langer leven en geluk. We blijven onze kennis hierover verrijken en investeren in een duurzaam maatschappelijk netwerk samen met onze partners.