NN Insurance Belgium: jouw beschermingsexpert voor een gezond en gelukkig leven

Een solide verzekeraar die behoort tot een sterke, internationale groep

NN Belgium telt 1,4 miljoen klanten in België. We behoren tot NN Group, een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder met een uitstekende kapitaalspositie. Onze wortels gaan terug tot De Vaderlandsche, en ons recentere verleden delen we met ING.

Onze ambitie: als beschermingsexpert duurzaam groeien

NN Belgium wil dé expert zijn op het vlak van bescherming (overlijden, invaliditeit) en pensioenen (Tak 23) in België. We bieden onze klanten innovatieve oplossingen via een sterk netwerk van makelaars en banken. Bij NN kan je rekenen op persoonlijke financiële diensten die passen bij jouw leven. Als beschermingsexpert delen we ook inzichten voor een gezond en gelukkig leven.

Onze focus

  • Bij ons draait het om de klant. We bieden innovatieve oplossingen over de levenscyclus heen, op maat van elke klant en aan competitieve prijzen. We verbeteren de klantervaring met digitalisatie als belangrijkste drijfveer.
     
  • Makelaar en bank zijn onze sleutelpartners. We ondersteunen onze distributiepartners maximaal bij een vlotte dienstverlening aan de klant, via gerichte support en toegewijde service teams. Onze makelaars kunnen samen met ons groeien en worden aantrekkelijk vergoed.
     
  • Onze ambitieuze en betrokken collega’s doen het bedrijf schitteren. We stimuleren het ondernemerschap van onze medewerkers en geven hen alle ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen. Zo maken we samen werk van hun inzetbaarheid in een wereld in verandering.
     
  • We leiden en inspireren het debat rond gezondheid en geluk. We blijven onze kennis hierover verrijken en investeren in een duurzaam maatschappelijk netwerk samen met onze partners.