Particulieren

Jouw unieke leven, goed verzekerd door NN

Zelfstandigen

Oplossingen voor jouw persoonlijke situatie

Verzekerd via ING?

Je vindt alle info op de site van ING

Gezonder en gelukkiger dankzij NN

Wist je dat de Belg gemiddeld 6,1 jaar ouder is dan zijn biologische leeftijd? De oorzaken: stress, te weinig slaap en te weinig beweging. Als levensverzekeraar wil NN jouw gezondheid en geluk vergroten. Dat doen we via twee platformen: de NN Running Club en Gelukkige Belgen.
Test hoe gelukkig en gezond je bent

 

De NN Running Club beloont je inspanningen

De NN Running Club groeit langzaam maar zeker uit tot de grootste online sportcommunity van België. Zowel beginners als gevorderden vinden er advies van experten over gezond bewegen en eten, kunnen er terecht voor trainingsschema’s en krijgen challenges voorgeschoteld.

We belonen je voor elke inspanning. Wandelen, lopen, fietsen, voetballen, in de tuin werken… Noem maar op, het telt allemaal mee. De 'NN coins' die je zo bijeenspaart, ruil je in voor unieke kortingen in onze webshop.

Werken bij NN

Jouw talent en persoonlijkheid telt bij NN. We appreciëren net datgene wat jou uniek maakt want samen met onze medewerkers willen we iets bijzonders uitbouwen. We hebben de ambitie om verzekeren persoonlijker en relevanter te maken voor onze klanten. Met aandacht voor wat waardevol is voor elk van hen. 

Ontdek wat werken bij NN in de praktijk betekent en snuif alvast een stukje van onze unieke werksfeer op!

Vind je makelaar

Broker Search
Ontvang persoonlijk advies over verzekeren en beleggen

Werkgevers

Employee Benefits
Een uitgebreid aanbod voor jouw medewerkers

Delta Lloyd Life contract?

1nn banner
Heeft u nog een Delta Lloyd Life contract?