Bij NN willen we verzekeren persoonlijker maken voor onze klanten. Daar hebben we collega’s voor nodig die dat samen met ons willen realiseren. Om onze waardering te uiten, bieden we jou:

Een competitief verloningspakket

Je jaarsalaris bedraagt 13,92 x je maandsalaris (inclusief eindejaarspremie en vakantiegeld). Naast je salaris ontvang je ook jaarlijks een collectieve bonus. De hoogte daarvan is afhankelijk van het behalen van de bedrijfsobjectieven die we jaarlijks vastleggen. In sommige functies kom je ook in aanmerking voor een individuele bonus. Ook een aantal extra’s zoals maaltijdcheques en ecocheques behoren tot je verloning.

Pensioen en verzekeringen

NN biedt je een gratis groepsverzekering. Die bevat drie pijlers: pensioenplan, overlijdensdekking en invaliditeitsdekking.

Als medewerker van NN is de hospitalisatieverzekering bij DKV voor jou gratis. Je kan ook je gezinsleden aansluiten met een kleine, maandelijkse bijdrage.

Werk-privébalans

Verlof

Je hebt recht op minstens 32 verlofdagen per jaar. Daar komen extra verlofdagen bij afhankelijk van je anciënniteit bij ons.

Flexibel werken

Je kinderen snel-snel naar school brengen of ophalen, de verkeersdrukte trotseren … we begrijpen dat dat energie vergt. Wij helpen je daarom graag een handje om je werkorganisatie aan te passen aan je privéwensen. Bij NN heb je in de meeste functies de mogelijkheid om je dag flexibel te starten, deeltijds te werken of deels van thuis uit te werken.

Woon-werkverkeer

NN betaalt je verplaatsingskosten voor woon-werkverkeer met het openbaar vervoer (2de klasse) volledig terug, de kost van een B-Parking aan het station inbegrepen. Ons kantoor bevindt zich aan het station Brussel-Zuid en is dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Is het openbaar vervoer geen optie voor je? Dan kun je kiezen voor een tegemoetkoming in de reiskosten (voor auto, motorfiets…). Fietsen naar het werk moedigen we aan met een fietsvergoeding. Er zijn bovendien douches en lockers voorzien voor wie zich na de fietstocht wil verfrissen.

En dat is nog niet alles...

Loopbaan

Zowel voor jou als voor NN is het belangrijk dat je blijft investeren in je ontwikkeling en je carrière. Je hebt zelf de mogelijkheid om jouw loopbaan binnen NN te sturen. Wij zorgen voor de ruimte, de juiste opleidingsfaciliteiten en loopbaan-oriëntatie. Wij vergoeden opleidingen die je nodig hebt voor de uitoefening van je job en stellen je ook in staat daar tijd voor vrij te maken.

Omgeving

Je komt terecht op een dynamische werkplek in het bruisende Brussel. Je werkt in een innoverende en inspirerende omgeving, waar je ideeën en initiatieven worden gewaardeerd, met collega’s die er samen voor willen gaan en elkaar ondersteunen wanneer het nodig is. We hebben zelfs ons gebouw vernieuwd om onderlinge samenwerking optimaal te stimuleren.

Zin om te solliciteren?

Bekijk onze vacatures