Een competitief loon

Je jaarsalaris bedraagt 13,92 keer je maandsalaris (inclusief eindejaarspremie en vakantiegeld). Omdat we samenwerken en tastbare resultaten belangrijk vinden, komt daar een collectieve bonus bovenop, afhankelijk van de behaalde bedrijfsobjectieven die we elk jaar vooropstellen. Bovenop je loon krijg je uiteraard maaltijdcheques én ecocheques.

Met tal van extra voordelen:

Werk-levenbalans

Work-life balance

Een goed evenwicht tussen je werk en je leven, dat vinden we belangrijk. Daarom is het bij ons geen of-of verhaal, maar een ‘NN’-verhaal. Met 32 verlofdagen en nog enkele extra in functie van het aantal jaren dat je bij ons werkt. Bovendien kan je in de meeste functies flexibel je werktijden kiezen, deeltijds werken of van thuis uit werken. Geen stress in de file dus, of alle tijd om je kinderen op te halen aan de schoolpoort.

Pensioen en verzekeringen

Pension and insurance

Natuurlijk is er ook een leven ná je job. Dus zorgen we ervoor dat je je toekomstdromen waar kunt maken. En beschermen we jou en je familie bij een eventuele tegenslag. Met een pensioenplan, overlijdensdekking en invaliditeitsuitkering. Natuurlijk krijg je ook een hospitalisatieverzekering van DKV: die is helemaal gratis voor jou, voor je gezinsleden is er een kleine bijdrage.

Woon-werkverkeer

Commuting

Kom je liefst met het openbaar vervoer? Prima idee, want we zitten vlakbij het station Brussel-Zuid! Je woon-werkverkeer met de trein in tweede klasse betalen we volledig terug, inclusief B-Parking aan het station.
Kies je voor eigen vervoer? Met de auto of moto krijg je een tegemoetkoming, fietsen stimuleren we met een fietsvergoeding. Uiteraard zijn er ook douches en lockers. Zo kan je er elke ochtend fit en fris tegenaan!

En omdat jouw job méér is dan enkel werken …

Hier kom je terecht op een dynamische werkplek in het bruisende Brussel. Je vindt er collega’s die je steunen, een omgeving die inspireert en een modern gebouw waar het leuk (samen)werken is.

We willen je een carrière lang helpen groeien, dus investeren we in jouw talenten en carrière. Maar je hebt ook zelf de kans om een nieuwe weg te kiezen. Wij ondersteunen je met opleidingen, geven je tijd en ruimte om je te ontwikkelen … Zodat jij het beste uit jezelf haalt en je job ook in de toekomst werkt voor jou!

Solliciteren voor een job die werkt voor jou?

Bekijk onze vacatures