Life Insurance Officer - Employee Benefits

Operations & Support
NN Insurance Belgium

NN is een levensverzekeraar met grootse ambities in België. Wij beschermen wat onze klanten het meeste dierbaar is: hun familie, hun gezin. We zien dat als een heel persoonlijke aangelegenheid, én willen op die manier graag het verschil maken. 

Met 1,4 miljoen unieke klanten, 600 gelukkige medewerkers en een jaarlijkse omzet van 1 miljard euro, maken we deel uit van een sterke internationale groep.  

Potentiële collega’s die graag een positieve impact hebben op het leven van elk van onze unieke klanten, heten we daarom heel graag welkom bij NN! 

Jij zorgt voor het zorgeloos pensioen van onze klanten! 

Jouw uitdaging als Life Insurance Officer bij de meest persoonlijke verzekeraar op de markt: er samen met onze klanten-werkgevers voor zorgen dat werknemers met een pensioenverzekering vandaag al mogen dromen van een lang en gelukkig pensioen. Want we willen allemaal dé job van ons leven. Maar we zitten ook boordevol plannen voor na ons pensioen. De wereld zien, een tweede verblijf kopen, genieten van de kleinkinderen …  

Begin maar te dromen van werken in Brussel! Want je krijgt bij ons een functie die matcht met jouw leven, op enkele meters van het station Brussel-Zuid.  Je komt terecht in een bedrijf waar vooral jouw persoonlijkheid en talent telt!  Bij NN Belgium verwacht men niet dat je wordt zoals iedereen want men waardeert net wat jou uniek maakt.  Dus wees vooral jezelf. 

Dé job die we voor onze Life Insurance Officer in gedachten hebben … 

Wij zoeken een collega die zes maanden aan de slag zou gaan in het team dat instaat voor onze Employee Benefits klanten en het dagelijkse beheer van de verzekeringspolissen. Bij de verwerking van de data van de klanten in het beheersplatform, ga je nauwgezet, georganiseerd en efficiënt te werk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze Employee Benefits klanten, makelaars en interne partners. Je beantwoordt hun vragen en onderhoudt een professionele, klantgerichte relatie.  Samen met je collega’s denk je proactief na over verbeteringen die kunnen bijdragen aan een optimale dienstverlening. 

Je bent uniek! 

 • Je bezit een bachelor diploma of gelijkwaardig door de ervaring.  Je gelooft in levenslang leren en bent bereid je kennis en ervaring continu te ontwikkelen. 
 • Jouw ervaring in de verzekeringssector is een plus maar we hechten veel meer belang aan interesse en affiniteit  
 • Je hebt een analytische geest, je kan logisch werken met cijfergegevens.
 • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en communiceert op een sterke en duidelijke manier in het Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans.  
 • Je bent iemand die graag in team werkt maar die ook zelfstandig kan werken en geen moeite heeft met plannen en prioriteiten stellen. 
 • Je komt proactief met ideeën om zaken te verbeteren en te implementeren. Je zoekt naar oplossingen. 
 • Je bent hands-on en in staat om onder tijdsdruk te werken. 

Wat heeft NN jou te bieden? 

Care. Clear. Commit. NN zorgt voor een job die werkt voor jou. 

NN heeft mensen nodig zoals jij, authentiek en geëngageerd, die het beste van zichzelf willen geven voor onze klanten, met frisse ideeën en een drive om initiatief te nemen. Mensen die onze waarden logisch en evident vinden. Maar vooral mensen met een unieke persoonlijkheid die het verschil maakt. Wees dus vooral jezelf. Dat waarderen we bij NN!

Hoe? 

 • Je ontvangt van ons een aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering,  maaltijd- en ecocheques, 20 vakantiedagen en 12 adv-dagen. 
 • Jij krijgt de kans jouw unieke talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, zodat je verder kan bouwen aan jouw loopbaan. Het aanbod is divers: opleidingstrajecten op maat, workshops, coaching, on-the-job learning, … 
 • Bij NN weten we hoe belangrijk ontspanning is! Daarom zetten we in op een goede balans tussen werk en privé. Thuiswerk, glijdende uren en een fitnessruimte met groepslessen maken het voor jou gemakkelijker om het juiste evenwicht te vinden. 
 • En om jouw creativiteit nog een duwtje te geven, hebben we ook gedacht aan een toffe, volledig vernieuwde werkomgeving waar je je thuis voelt, gelegen in het bruisende Brussel, letterlijk naast het station van Brussel-Zuid. 

Solliciteren: kom jij het verschil bij ons maken? 

Wij willen jouw talent en jouw unieke persoonlijkheid! Geef als Life Insurance officer vorm aan ons bedrijf en onze bedrijfscultuur. Solliciteer nu meteen en stuur ons je cv en motivatie via de knop.