Domain IT Lead Service Management

Change & IT
NN Insurance Belgium

NN is een levensverzekeraar met grootse ambities in België. Wij beschermen wat onze klanten het meeste dierbaar is: hun familie, hun gezin. We zien dat als een heel persoonlijke aangelegenheid, én willen op die manier graag het verschil maken. 

Met 1,4 miljoen unieke klanten, 600 gelukkige medewerkers en een jaarlijkse omzet van 1 miljard euro, maken we deel uit van een sterke internationale groep.  

Potentiële collega’s die graag een positieve impact hebben op het leven van elk van onze unieke klanten, heten we daarom heel graag welkom bij NN! 

Functiebeschrijving en taken:

Als Domain IT Lead ben je verantwoordelijk voor het Service Management binnen de afdeling. Je kijkt naar de toepassing van ITIL processen, stuurt deze bij waar nodig en coacht de mensen hierin. Ook kijk je waar het nodig is om nieuwe processen te implementeren. Je functioneert hier als Servant Leader die het team bijstaat.

Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor het Supplier Management. Je volgt de leveranciers voor de Service Desk en Datacenter Services op. Je bent verantwoordelijk voor het Change Management en zit hiervoor ook in het CAB. Je volgt ook de incident en change managers op.

Als laatste neem je ook de voorbereiding op de audits op je.

Welk profiel heb je als Domain IT Lead?   

  • Je hebt een sterke ervaring met ITIL Service Management.
  • Je hebt ervaring in het uitwerken en opvolgen van ITIL processen.
  • Je hebt de ervaring en maturiteit om als Servant Leader te werken in een team van +/- 20 mensen.
  • Je hebt een brede technische kennis van infrastructuur, netwerken, datacenter en service desk omgevingen.

Wat heeft NN jou te bieden?

Care. Clear. Commit. NN biedt een job die werkt voor jou.  

NN heeft mensen nodig zoals jou, authentiek en geëngageerd, die het beste van zichzelf willen geven voor onze klanten, met frisse ideeën en initiatieven. Mensen die onze waarden logisch en vanzelfsprekend vinden. Maar vooral mensen met een unieke persoonlijkheid waardoor ze zich onderscheiden van anderen. Jezelf kennen is dus belangrijk. En dat waarderen we bij NN!

Hoe? 

  • Met een aantrekkelijk loon, aangevuld met voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques, 20 vakantiedagen en 12 compensatiedagen.  
  • Dankzij ons brede gamma opleidingstrajecten op maat, workshops, coaching en on-the-job learning, krijg je de kans om jouw unieke talenten te ontwikkelen en jouw carrière verder uit te bouwen.   
  • Bij NN weten we hoe belangrijk ontspanning is! Daarom streven we naar een goede balans tussen werk en privéleven. Van thuis uit werken, flexibele uren en een fitnessruimte met groepslessen helpen om de juiste balans te vinden.  
  • En om je creativiteit nog een extra duwtje in de rug te geven, bieden we ook een slimme, hypermoderne werkomgeving aan waar je je thuis voelt, midden in het kloppende hart van Brussel, letterlijk naast het Zuidstation.  

Wordt u onze nieuwe Domain IT Lead? Solliciteer nu!   

Potentiële collega's die een positieve impact willen hebben op het leven van elk van onze unieke klanten, zijn heel erg welkom bij NN! Solliciteer nu meteen en stuur ons je CV en motivatiebrief via deze knop.