De weg naar jouw job bij NN

Wij hebben mensen nodig zoals jij: authentiek en geëngageerd. Mensen die het beste van zichzelf willen geven voor onze klanten, met frisse ideeën en een drive om initiatief te nemen. Die onze waarden logisch en evident vinden. Maar vooral mensen met een unieke persoonlijkheid die het verschil maken.

Daarom maken we bij NN werk van elke sollicitatie! We garanderen dat je binnen de 3 werkdagen een reactie krijgt.

Voor de professionele opvolging van onze vacatures werken we samen met onze rekruteringspartner Solvus. Klaar voor de eerste stap?

1. Sollicitatie

De geknipte job gevonden? Reageer dan op de vacature. Niet meteen een functie die aansluit bij jouw ambities en talenten? Geen probleem: solliciteer spontaan en vertel ons welke uitdaging je zoekt en waarom je bij ons wil starten. Je diploma’s en ervaring zijn belangrijk, maar aan je motivatie en persoonlijkheid hechten we minstens evenveel belang. Solliciteren doe je snel en eenvoudig door je LinkedIn profiel op te laden op onze website, maar natuurlijk kan dit ook met je cv. Fijn als je meteen ook je motivatie met ons deelt.

2. Telefonische kennismaking

We nemen onze tijd om je sollicitatie grondig door te nemen, en te kijken of er een match is. Pas je binnen onze organisatie? Kan je met jouw talenten en expertises het verschil maken voor onze klanten? Is het antwoord ja op deze vragen, dan volgt een telefonische screening om je beter te leren kennen. Want we zijn razend benieuwd naar wat jou uniek maakt.

3. Testen

Via een online persoonlijkheidsvragenlijst kijken we of onze ‘NN-mindset’ past bij jou als persoon. Je mag die lijst van thuis uit invullen. We delen graag de resultaten met jou.

4. Gesprekken

De volgende stap is een live kennismaking. We beginnen met een competentiegericht interview. Daarna volgt een interview met je toekomstige manager. We peilen naar je kennis en ervaring, persoonlijkheid, motivatie … Natuurlijk kan jij ook voluit vragen stellen aan ons!

5. Contract

Zijn we even enthousiast over jou als jij over ons? Dan doen we jou een voorstel om bij ons te komen werken! En we gaan je geduld niet langer op de proef stellen dan nodig: gemiddeld duurt het volledige sollicitatieproces 3 tot 6 weken.

Overtuigd?

Bekijk onze vacatures!