Hier groeien je kansen met de dag

Een job bij NN? Dat zien we niet als een doel op zich, maar als een begin. Want we willen dat je blijft groeien. Dus geven we je alle ruimte. Zodat je carrière kan blijven evolueren, op het ritme van je leven en je ambities. Hoe we voor jou het verschil willen maken?

Your opportunities grow every day

Een persoonlijk gesprek

We zijn open, eerlijk en transparant. Dus vinden we het belangrijk om regelmatig feedback te geven (en te krijgen). Elk kwartaal heb je daarom een ‘check-in’-gesprek met je manager, om te kijken hoe het gaat en wat je nodig hebt om nog beter te worden. Maar ook binnen je team creëren we een omgeving waarin iedereen elkaar kan aanspreken en helpen groeien.

Werken is leren

Je belangrijkste opleiding krijg je ‘on the job’. Je manager, je mentor, je collega’s: iedereen deelt zijn kennis en leert van elkaar. Bovendien bieden we je de kans om opleidingen te volgen om jouw kennis en kunde uit te breiden.

Een loopbaan die meegroeit met jou

Jouw ambities en dromen zijn uniek. En wie weet wat de toekomst brengt? Daarom krijg je van ons alle kansen om je loopbaan uit te bouwen of om te gooien. Een andere uitdaging, een andere afdeling? Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Dus zeg het maar: wat werkt voor jou?

A career that grows with you

Overtuigd?

Bekijk onze vacatures!