Verzekeren en beleggen voor unieke mensen zoals jij

Omdat niemand in 1 vakje past, kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om bescherming, sparen en beleggen, of pensioen.

Cancer Care: laat je toekomst niet hypothekeren door een zware ziekte

Beschermen

Voor jou en je gezin

Wij zorgen voor een optimale bescherming voor jou en je gezin, in elke levensfase. Als meest persoonlijke verzekeraar willen we immers het beste voor jou en al wie je lief is. Van schuldsaldoverzekering tot overlijdensverzekering: we hebben vast ook een oplossing voor jouw unieke leven.

Al meer dan 1,4 miljoen mensen zijn vandaag veilig verzekerd bij NN.

Lees meer over onze verzekeringen voor particulieren: Hypotheek en Overlijden

Voor je bedrijf

Zelfstandige of een eigen bedrijf? Ook dan wil je natuurlijk de juiste verzekeringen. Hoe bescherm je je gezin en zakenpartners optimaal? Welk bonusplan of groepsverzekering bied je je werknemers? De experts van NN werken graag een gepaste oplossing voor je uit.

Lees meer over onze verzekeringen voor zelfstandigen
Lees meer over onze verzekeringen voor bedrijven

Pensioen

Eerste job of bijna met pensioen… je denkt vast al na over een comfortabele oude dag. De wettelijke pensioenen zijn vaak ontoereikend, daarom is het goed vandaag te sparen voor later. Dat kan trouwens ook als je al (bijna) gepensioneerd bent, dankzij ons product Lifelong Income waarmee je geniet van een levenslange rente als aanvullend inkomen. Of kies voor een pensioenspaarverzekering of beleggingsverzekering om die dromen straks waar te maken!

Lees meer over onze pensioenspaarproducten voor particulieren
Lees meer over onze pensioenspaarproducten voor zelfstandigen

Dossier pensioen

Wat verwacht de Belg van zijn pensioen? Waar liggen we wakker van? We belichten het in ons pensioendossier. Ontdek alle cijfers, weetjes en tips rond pensioen in België.

NN Strategy Vrij Sparen Mix Tak 21 en Tak 23 (niet-ficaal)
NN Strategy Vrij Sparen in Tak 21 (niet-fiscaal)

Sparen en beleggen

Sparen of beleggen, voor jezelf of je (klein)kinderen… het vraagt maar een kleine maandelijkse inspanning. Met een Tak23-beleggingsverzekering kies je voor een variabel rendement, een Tak 21-spaarverzekering is dan weer een veilige, defensieve optie. Door de diverse mogelijkheden spaar of beleg je makkelijk op jouw ritme.

Lees meer over onze spaar- en beleggingsformules

Onze distributiepartners

NN beschikt over een netwerk van meer dan 9600 onafhankelijke makelaars. Je herkent ze aan het logo hiernaast. Daarnaast vind je onze producten ook bij een aantal Belgische banken.

Lees meer over onze distributiekanalen en vind een makelaar

Distributiepartners

Investment management

Aan institutionele cliënten bieden we fondsen en op maat gemaakte strategieën en pensioenoplossingen.

Segmentatiebeleid

Our segmentation criteria
Wat bepaalt of je verzekerd kunt worden of blijven, wat de verzekering omvat en wat je ervoor betaalt?