Investment Management

NN Investment Partners – Wie zijn wij?

NN Investment Partners is de vermogensbeheerder van het aan Euronext Amsterdam genoteerde NN Group N.V. en heeft haar hoofdkantoor in Den Haag. NN Investment Partners beheert wereldwijd in totaal ongeveer EUR 244 miljard* (USD 288 miljard*) aan vermogen voor institutionele en particuliere beleggers. NN Investment Partners heeft meer dan 1.200 medewerkers en is actief in 15 landen in Europa, de VS, Latijns-Amerika, Azië en het Midden-Oosten.

Het voorbije decennium veranderde de financiële dienstverlening ingrijpend. Reden? Nieuwe wetten en veranderende behoeften van klanten. Zij stellen vandaag andere criteria wanneer ze investeren: ze willen geen geld verliezen, willen een periodiek inkomen, hopen de inflatie te bestrijden, eisen transparante informatie, rekenen op lage kosten, … Goed voor een stijgende vraag naar adviesproducten die inspelen op hun noden en wensen. Bij NN Investment Partners evolueren we mee met de consument. Hoe? Door te switchen van productgericht naar oplossingsgericht.

Samenwerking: dé weg naar succes

NN Investment Partners gelooft in partnerschappen. Partnerschappen waarin onze cliënten en wij het maximum halen uit elkaars sterktes. We werken zij aan zij met onze cliënten om hen de juiste oplossingen aan te bieden, die beantwoorden aan hun behoeften. Onze ambitie? Hen helpen om hun dromen te realiseren en hun financiële doelstellingen te halen. We streven ernaar om onze cliënten te gidsen, vandaag en morgen. En we blijven investeren in medewerkers, producten en diensten om het allerbeste resultaat neer te zetten.

NN Investment Partners heeft zijn hoofdzetel in Brussel en speelt een belangrijke rol op de Belgische markt. Onze fondsen zijn beschikbaar voor privé-investeerders via verschillende distributeurs. Aan institutionele cliënten bieden we fondsen en op maat gemaakte strategieën en pensioenoplossingen.

Voor meer informatie, contacteer ons.

* Cijfers op 31 december 2017. EUR 52 miljard is gerelateerd aan het beheerd vermogen van Delta Lloyd Asset Management