Loïc Fiermans

Loic

Customer Strategist/Digital Marketeer

“Ik ben marktonderzoeker én gin-maker”

Ik werk nu zes jaar bij NN. Ik startte als dossierbeheerder. Al na enkele maanden kreeg ik de kans om marketing bij te studeren na de werkuren. Mijn eerste stappen zette ik als marktonderzoeker. Dit naar zowel onze klanten als naar onze partners toe. Zo gaan we op zoek of onze verzekeringsproducten voldoen aan hun behoeften, of bijgestuurd moeten worden. Ondertussen maak ik ook deel uit van het digitaal marketing team. Zo blijf ik groeien in mijn job en binnen NN. Het is een afwisselende job en daar ben ik heel blij om. 

Besmettelijke drive

Bij NN krijg ik de vrijheid om een project van A tot Z op te starten en te implementeren. Iedereen werkt hier op z’n eigen ritme en mag zelf initiatieven nemen. Dat creëert intern ondernemerschap en zorgt voor een drive die besmettelijk is. Want ook andere medewerkers zijn creatief en willen dingen uitproberen. Ik ben ervan overtuigd dat dàt de kern is van een bedrijf dat vooruitgaat.

Mooie wisselwerking

Mijn marketingkennis gebruik ik niet alleen bij NN, maar ook daarbuiten. Want in mijn vrije tijd ben ik gin-maker. Felix Gin is het eerste bedrijfje dat ik uit de grond gestampt heb. Ik leer er uit mijn fouten en streef naar optimalisatie. Het ondernemerschap helpt mij mezelf verder te ontwikkelen. En opgedane kennis pas ik weer toe bij NN.

Felix-fans

NN waardeert mijn passie en moedigt ze aan. Mijn collega’s zijn trots op wat ik doe en stellen me geregeld vragen over Felix Gin. Van NN zelf kreeg ik de vraag een welkomstpakket met Felix Gin uit te werken voor onze verzekeringsmakelaars. Dat geeft blijk van vertrouwen in mij en in wat ik maak. Dat apprecieer ik enorm.

Zin om te solliciteren?

Bekijk onze vacatures